Dzsudzsák: "Fenerbahçe heel erg concreet"

Sjors (Sj0rSz)

Balázs Dzsudzsák staat in de belangstelling van het Turkse Fenerbahçe. Dat liet de aanvaller van PSV weten tijdens een sportgala in zijn vaderland Hongarije.

"Ik wil niet speculeren over mijn toekomst, maar natuurlijk heb ik gehoord dat ik in de belangstelling sta van diverse clubs. Fenerbahçe is heel erg concreet en ik zou geen bezwaar hebben tegen een transfer, want ze spelen op het hoogste Europese niveau", aldus Dzsudzsák tegenover het Hongaarse Nemzeti Sport.

Dzsudzsák kwam in januari 2008 naar Eindhoven. De Hongaar kende met drie goals in de eerste vijf duels een goede start en PSV kroonde zich dat seizoen tot landskampioen. De laatste twee seizoenen speelde de 23-jarige aanvaller ruim zestig duels, waarin hij 25 keer het doel trof.

Dzsudzsák liet eerder al optekenen dat hij alleen bij PSV wilde blijven als de club zich zou plaatsen voor de Champions League. Daarin is de formatie van trainer Fred Rutten echter niet in geslaagd. PSV werd derde in de Eredivisie en moet tevreden zijn met Europa League-voetbal.