10 Dollar voor een maand LEGO Universe

Vis1980

Wie heeft er vroeger niet met LEGO gespeeld? Het bouwen van huisjes en wegen deden mijn ouders zelfs al voor dat ik ook maar in de planning zat. Tegenwoordig kun je met LEGO spelen op de computer. Dat zagen we terug in games als LEGO Batman en LEGO Indiana Jones. Naast LEGO Harry Potter komt er dit jaar nog een game uit met deze franchise als middelpunt. LEGO Universe moet aankomende herfst gaan uitkomen op de PC en Mac.

LEGO Universe is een heuse MMORPG in de wereld van LEGO. Zoals je weet kunnen de meeste MMORPG's niet zonder maandelijkse kosten worden gespeeld. Ook voor LEGO Universe geldt dat je na de aanschaf van de game maandelijks moet betalen om rond te kunnen blijven lopen in de game. Zo betaal je bijna veertig dollar voor de game. Bij aanschaf van de game krijg je de eerste dertig dagen gratis. Daarna zal je tien dollar per maand, vijftig dollar voor een half jaar of negentig dollar voor een heel jaar moeten betalen.

De prijzen zijn best normaal te noemen als je kijkt naar andere populaire MMORPG's. Toch is het de vraag of dat ook gaat werken bij de doelgroep van LEGO Universe: de jonge gamertjes. De tijd zal het leren. LEGO Universe werd tot nu toe met veel enthousiasme ontvangen door gamers en journalisten. Als je de game pre-ordert krijg je er een poppetje bij en een code om dat poppetje speelbaar te maken in LEGO Universe.

LEGO Universe

De knokkende poppetje van LEGO Universe.