Beslissende duels in Italië en Spanje

JJdJ1984

Gisteren werden er diverse bekertoernooien in Europa beslist. Zo won Chelsea de FA-Cup en zo wist Bayern München ook de DFB Pokal in de wacht te slepen. Vandaag zullen er beslissingen gaan vallen in de competities van Spanje en Italië.

Zo zal vanmiddag om 15.00 uur de laatste en alles beslissende speelronde in Italië worden gespeeld. Het Inter van José Mourinho verdedigt een voorsprong van twee punten op rivaal AS Roma. Inter, dat eerder al de beker wist te winnen, gaat op bezoek bij het al gedegradeerde Siena. Roma zal naar verona moeten afreizen om zich daar te ontdoen van Chievo.

In Spanje start om 19.00 uur de laatste competitieronde. Barcelona heeft een punt voorsprong op aartsrivaal Real Madrid. De ploeg van Guardiola zal het thuis moeten opnemen tegen Real Valladolid. Valladolid heeft zelf ook nog punten nodig om zich veilig te spelen. Madrid gaat op bezoek bij Malaga, dat net zoveel punten heeft als Valladlid en derhalve ook nog punten zal moeten halen.

Later vandaag kun je op FOK!sport zien wie de landstitel heeft verovert. Gaat Internazionale in Italië met de titel aan haal of wordt het toch AS Roma? Zal Barcelona opnieuw een titel aan de al impossante prijzenkast kunnen toevoegen of gaat toch Real Madrid ermee vandoor?

Wat denk jij?