'Webber in beeld bij Ferrari'

Peterselieman

Mark Webber lijkt in beeld te zijn bij het Formule 1-team van Ferrari. Tenminste drie mediabronnen linken de Australische Red Bull-rijder aan het Italiaanse team om Felipe Massa te gaan vervangen.

De Braziliaan staat onder druk bij Ferrari dat met Fernando Alonso de tweede plaats in het kampioenschap bezit. Werd eerder Renault-coureur Robert Kubica voor volgend jaar aan het team uit Maranello nu is er in het weekend van de Grand Prix van Monaco volgens The Sun, El Mundo Deportivo en journalist James Allen Webber bijgekomen.

De plaats van de Australiër bij Red Bull staat al langer op de tocht, omdat Kimi Räikkönen wordt gelinkt aan een terugkeer in de Formule 1 en het Oostenrijkse team hem naast Sebastian Vettel zou willen gaan zetten. The Sun voegde hier aan toe dat 33-jarige Webber mogelijk zijn helm aan de wilgen zal hangen als hij bij Red Bull moet vertrekken en geen ander topstoeltje in de Formule 1 weet te vinden. El Mundo denkt tenslotte dat Webber en Massa volgend jaar van stoeltje ruilen.