Vader opgepakt voor brandmerken kinderen

Djeez

Een man uit Sequim, in de Amerikaanse staat Washington, wordt aangeklaagd omdat hij zo trots is op zijn kroost, dat hij aan iedereen wil laten zien dat ze bij hem horen. Mark Seamands heeft de drie pubers letterlijk gebrandmerkt.

Met behulp van een stalen stempel, dezelfde die ook wordt gebruikt om het vee te brandmerken, bracht vaderlief de letters 'SK' aan op zijn kinderen. Het jongste kind, zijn dertienjarige zoon, kreeg de afkorting voor 'Seamands Kids' in zijn borstkas gebrand. Zijn vijftienjarige zoon heeft dezelfde letters voorgoed in zijn arm staan.

De oudste van het stel, een achttienjarig meisje, heeft het brandmerk op de achterkant van haar been zitten. Alle brandmerken zijn anderhalf jaar geleden aangebracht, hetgeen tot een echtscheiding heeft geleid tussen Mark en zijn ex-vrouw, Alison Davis. Davis is zo boos op haar voormalige echtgenoot dat zij voor beide zoons aangifte heeft gedaan van mishandeling.

Ondanks dat moeders het oneens is met de permanente initialen, zijn de drie kinderen er maar wat trots op. De man wordt dan ook niet aangeklaagd voor het brandmerken van zijn dochter, omdat ze destijds oud genoeg was om zich te verdedigen. Een van de zoons heeft het brandmerken zelfs gefilmd, en hij wil het filmpje graag laten zien tijdens de rechtszaak. Ook Seamands zelf wil graag zijn eigen brandmerk laten zien.