Maas vervangt Feskens in staf RKC

Sally (Tessa)

RKC Waalwijk heeft in Rob Maas een vervanger gevonden voor de naar Willem II vertrokken John Feskens. Maas, die verspreid over twee periodes vier seizoenen als speler uitkwam voor RKC zal met ingang van het nieuwe seizoen als assistent-trainer onder Ruud Brood aan de slag gaan.

Directeur voetbalzaken Mohammed Allach toont zich content: "Rob Maas is een jongen met een groot voetbalverleden. Hij heeft in de top van de Nederlandse Eredivisie en in de Duitse Bundesliga gespeeld en is daarnaast op en top RKC'er. Rob is complementair aan de huidige stafleden en weet de passie en gedrevenheid die hij als voetballer in zijn spel legde, te vertalen naar het trainersvak."

Rob Maas staat te popelen om bij RKC aan de slag te gaan. "RKC Waalwijk is een fijne club met gemotiveerde en professionele mensen. Ik krijg het vertrouwen van de club om met mijn voetbalachtergrond iets toe te voegen aan de huidige technische staf. Hier ben ik erg blij mee", aldus de oud-speler van onder meer Feyenoord en het Duitse Hertha BSC. Maas speelde van 1990 tot 1993 en van 2008 tot 2009 als middenvelder voor de Brabantse club waar hij nu als veldtrainer is aangesteld.