Stargate Resistance opgepikt door Dark Comet

Redactie

De nieuwe gamestudio Dark Comet Games neemt de onderhoudswerkzaamheden en ontwikkeling van de uitbreiding voor Stargate Resistance. Licentiehouder FireSky heeft een nieuwe overeenkomst gesloten voor de online multiplayer-schietgame.

Stargate Resistance is gebaseerd op de populaire Stargate-televisieserie. In deze serie ontdekt een team van onderzoekers en soldaten steeds weer nieuwe planeten wanneer ze door een portaal stappen. Zo maakt men allianties met goedaardige rassen en komen er ook minder vriendelijke rassen voorbij.

Dark Comet Games is een nieuwe studio die bestaat uit een groot deel van de originele ontwikkelaars van Stargate Resistance. Het spel werd in februari dit jaar gelanceerd. In de komende weken kunnen fans van de online game een nieuw level verwachten. Daarnaast zijn er twee totaal nieuwe spelmodi in ontwikkeling.

Stargate Resistance werd ooit ontwikkeld als tussendoortje bij de productie van de grote online game Stargate World. Inmiddels is Stargate Resistance al te spelen, en is de productie van Stargate Worlds stopgezet.

Stargate Resistance wordt niet verkocht in de winkel en is alleen via online download-diensten verkrijgbaar. Het schietspel is alleen geschikt voor op de PC.

'Stargate Resistance' opgepikt door Dark Comet
'Stargate Resistance' opgepikt door Dark Comet (Foto: Novum)