Van der Sar gelooft nog in Engelse titel

Sjors (Sj0rSz)

Manchester United heeft nog altijd zicht op de Engelse titel. De manschappen van trainer Sir Alex Ferguson staan op één punt van koploper Chelsea. Edwin van der Sar, doelman van The Mancunians, gelooft nog altijd in het behalen van het kampioenschap in de Premier League.

"Je blijft hopen, maar verwacht niet echt iets," liet Van der Sar in een reactie weten. Chelsea maakte afgelopen weekend geen fout en won met 2-0 van Liverpool. De voormalig Nederlands international hoopte echter op een stunt van The Reds.

Toch ziet Van der Sar het resultaat van Chelsea niet als dé beslissing voor het kampioenschap in de Premier League. "Ik denk niet dat dat de reden is dat we de competitie mogelijk niet winnen. Dat is gebeurd aan het hele jaar en bij sommige momenten hadden we het en sommige niet. Het wordt moeilijk. Maar we moeten erin blijven geloven", vervolgt de oud-keeper van onder andere Ajax en Fulham zijn relaas. "Als we de titel niet pakken, hebben we het niet op de laatste speeldag laten liggen, maar al eerder."