Muppet-offensief in aantocht

Redactie

Er is een grootschalige Muppet-comeback in de maak. "Het is de bedoeling dat er een Muppet-wedergeboorte plaatsvindt, zodat iedereen op de wereld er klaar voor is wanneer de nieuwe Muppet-film uitkomt", zegt Lylle Breier, manager van de Muppets Studio, in een interview met MTV.

Volgend jaar verschijnt de nieuwste Muppet-film 'The Greatest Muppet Movie Ever Made' in de bioscopen. Voordat het zover is wil de Muppets Studio het publiek weer warm maken voor de poppen die werden gecreëerd door Jim Henson.

In november verscheen op YouTube al een filmpje waarin de Muppets de legendarische videoclip van Queens 'Bohemian Rhapsody' parodiëren. Het filmpje werd een groot succes en er zijn inmiddels meer clipparodieën in de maak. Daarnaast verschijnt deze week een promotiefilmpje voor de populaire tv-serie 'Lost', waarin een aantal Muppets een prominente rol speelt.

Breier vindt het geweldig om er aan mee te werken. "De Muppets zijn een prachtige verzameling personages die heel erg geliefd zijn."

'The Greatest Muppet Movie Ever Made' is geschreven door Jason Segel, die ook de menselijke hoofdrol voor zijn rekening gaat nemen. De acteur is vooral bekend van de comedy's 'Forgetting Sarah Marshall' en 'I Love You, Man'.

Muppet-offensief in aantocht
Muppet-offensief in aantocht (Foto: Novum)