Vieira baalt van magere prestaties

Olga Kroeders

Patrick Vieira is niet tevreden over zijn terugkeer in de Engelse competitie. Hij vindt dat hij Manchester City te weinig heeft gebracht en voelt zich daar schuldig over. Dit meldt hij aan Sky Sports. De Franse middenvelder speelde in het verleden voor Arsenal en werd dit seizoen overgenomen van Internazionale.

"Ik heb nog niet kunnen laten zien tot wat ik in staat ben", zegt de 33-jarige middenvelder. "Ik ben mij bewust van mijn slechte prestaties en voel me daar schuldig over naar de club. De frustraties lopen hoog op bij mij en ik hoop in de laatste duels te laten zien dat ik echt alles wil geven voor City."

Manchester City speelt morgen een belangrijk duel tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd moet gewonnen worden als de ploeg de vierde plaats veilig wil stellen. Deze plek geeft recht op een plek in de Champions League. "De wedstrijd tegen Tottenham is erg belangrijk. We willen graag die vierde plek", zegt Vieira.

City staat met twee duels te gaan een punt achter op de Spurs. Als Manchester de wedstrijd wint heeft de ploeg alles in eigen hand. De ploeg speelt komend weekeinde uit bij West Ham United. Tottenham reist af naar degradant Burnley.