Bolton moet rekening houden met vertrek Cahill

Olga Kroeders

Bolton Wanderers lijkt verdediger Gary Cahill te moeten laten gaan. De 24-jarige speler laat weten erg gelukkig te zijn bij zijn club en weet dat hij daar de kans heeft gekregen om te excelleren, maar vertrekt als er een grote club aanklopt. "Als een club uit de top vier zich meldt bij Bolton, dan ik grijp ik die kans meteen", aldus de Engelsman tegen de Daily Mail.

De verdediger is een onmisbare schakel in de verdediging van Bolton. Hij staat in de belangstelling van Arsenal, Manchester United, Manchester City en Liverpool. Trainer Owen Coyle liet onlangs weten een eventuele transfer niet in de weg te staan. Ook pleitte hij ervoor dat Cahill meegaat naar het WK in Zuid-Afrika.

"Ik zal niet meteen de club verlaten voor zomaar een ander team. Ik heb het hier erg naar mijn zin en de club heeft veel voor mij gedaan. Net als de meeste spelers zal ook ik de kans aangrijpen om me door te ontwikkelen bij een grote club. Ik ben erg ambitieus en een club uit de top vier kan mij bij die ambities helpen", zegt Cahill.