Seedorf: "Geen reden voor paniek"

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Clarence Seedorf is in gesprek met Milan Channel en geeft aan vertrouwen te hebben in een hoge eindnotering van AC Milan. Het seizoen kent weinig hoogtepunten voor AC Milan, maar Seedorf denkt dat het seizoen naar mogelijkheden afgesloten gaat worden.

"Er is geen reken voor paniek. We staan derde, hebben nog drie wedstrijden te voetballen en spelen er twee thuis, voor ons eigen publiek. Ik zie geen probleem om het seizoen zo goed mogelijk te beëindigen." De 34-jarige middenvelder is voor de ploeg uit Italië een stabiele factor. Het is al weer zijn achtste seizoen bij de rood-zwarten.

Bij AC Milan speelt ook de Nederlandse spits Klaas-Jan Huntelaar. Hij scoorde in 23 wedstrijden zeven keer. AC Milan ontvangt allereerst Fiorentina, gaat dan op bezoek bij Genoa en de laatste speeldag staat een thuisduel tegen Juventus op het programma.

De ploeg van Seedorf staat derde in de Serie A. Het verschil met de nummer twee, AS Roma, bedraagt zeven punten. De nummer vier, Sampdoria, staat vier punten achter.