Robben: "Het is een geweldig seizoen"

Olga Kroeders

Arjen Robben weet wie hij wil ontmoeten op 22 mei in Madrid: Internazionale. Tegenover Sky Sports zegt Robben: "Ik wil tegen Inter spelen."

Mocht Bayern München de Italianen tegenkomen in de finale, dan is dat een weerzien voor Robben met zijn voormalige coach bij Chelsea. "Het is voor ons beter als team als we Inter ontmoeten. We kunnen problemen krijgen tegen het sterke Barcelona, maar het is ook zo dat ik graag tegen Mourinho en Wesley Sneijder speel", aldus de Nederlander over zijn keuze.

Over de wedstrijd tegen Olympique Lyon is de buitenspeler helder: "We waren veel beter als team. We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We hebben niet achterover gehangen en gewacht tot zij kwamen", zegt Robben. "We hebben agressief gespeeld, met een aanvallende speelstijl en lieten hen zodoende niet in de wedstrijd komen", sluit Robben af over de gespeelde en gewonnen wedstrijd.

"Ik ben trots. Heel trots op het team en ben blij dat we de finale gehaald hebben. Het is een geweldig seizoen", aldus de Nederlandse aanvaller. Barcelona en Internazionale maken vanavond uit wie het tegen de ploeg van Louis van Gaal op gaat nemen.