Cissé kon niet opschieten met Van Veldhoven

Sjors (Sj0rSz)

Bij Roda JC werkte Sekou Cissé onder coach Harm van Veldhoven. De rappe aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van de club uit Kerkrade naar Feyenoord, maar bewaard geen goede herinneringen aan zijn tijd onder de oefenmeester.

"Met hem kon ik echt niet opschieten. Zolang hij trainer van Roda is, zal ik er alles aan doen om zoveel mogelijk goals tegen die club te maken. Ik ben blij dat het al drie keer is gelukt", zo zegt de speler tegenover Sportweek.

"Als het aan mij ligt, maak ik er nog tien. Ik houd echt niet van die trainer. Ik had een blessure, maar hij smeekte me om toch te spelen, omdat hij geen spits had. Dat heb ik toen maar gedaan, om hem te helpen. En nu roept hij steeds dat ik niet met pijn kan spelen. Die man maakt me kwaad."

Bij Feyenoord werkt Cissé onder coach Mario Been. "Ik heb veel respect voor hem. Hij is een vakman en praat heel verstandig over voetbal. Dit seizoen heb ik de trainer door een gebroken teen nog niet veel kunnen geven. Volgend seizoen wil ik hem terugbetalen voor het in mij gestelde vertrouwen."