Lampard neemt het op voor ploegmaat Terry

Sjors (Sj0rSz)

Op de clubsite van Chelsea heeft middenvelder Frank Lampard duidelijk te kennen gegeven dat hij zijn ploeggenoot John Terry volledig ondersteunt. Volgens Lampard is er voetbaltechnisch gebied vrijwel niets op de aanvoerder aan te merken.

De afgelopen maanden hebben de Britse tabloids met volle teugen genoten van de privéperikelen van Terry. Daarbij kwam ook nog eens dat de verdediger op het veld tijdens belangrijke duels niet altijd even goed presteerde.

Terry kan echter rekenen op de volledige ondersteuning van Lampard. "Ik wil graag van de gelegenheid gebruik te maken om op te komen voor JT. Hij heeft de laatste tijd niet altijd even goed gedaan, maar de wedstrijd tegen Stoke was het enige competitieduel dat hij dit seizoen heeft gemist."

"Zijn algehele vorm van dit seizoen is briljant. Dat is één van de redenen dat we het zo goed doen. Technisch en verdedigend gezien staat hij ver boven alle andere spelers waarmee hij vergeleken wordt. Daarom staat hij ook altijd in het FIFPro team heeft de titel van meest waardevolle verdediger achter zijn naam staan."