Uitbreiding Age of Conan in mei

Bram (BramPowert)

Deep Silver en Funcom hebben bekendgemaakt dat Age Of Conan: Rise of the Godslayer op 11 mei uit zal komen. Age Of Conan: Rise of the Godslayer is de eerste grote uitbreiding voor grote online game Age of Conan: Hyborian Adventures.

In Age Of Conan: Rise of the Godslayer betreden spelers voor het eerst het keizerrijk Khitai. In dit gebied kruisen historische culturen zich met duistere krachten, en dat brengt vele nieuwe queesten met zich mee. Bovendien wordt er nieuwe gameplay geïntroduceerd.

Age Of Conan: Rise of the Godslayer zal zowel online als in de winkelrekken beschikbaar zijn. De versie in de winkel wordt geleverd samen met Age of Conan waardoor nieuwe spelers makkelijker kunnen instappen. Spelers die Age Of Conan: Rise of the Godslayer in de winkel kopen, krijgen bovendien virtuele voorwerpen en een nieuw huisdier in de game.

Age of Conan: Hyborian Adventures werd in mei 2008 op de markt gebracht. Er zijn wereldwijd zo'n 1,2 miljoen exemplaren van de MMO verkocht. Na een paar maanden bleken veel spelers echter af te haken. Sindsdien is Funcom bezig om het spel aan te passen en interessanter te maken voor de bestaande en voormalige avonturiers van Hyboria.

Uitbreiding 'Age of Conan' in mei