Televisieshow De Bubbel in première

Peter (pberends)

Zondagavond zal de nieuwe televisieshow De Bubbel zijn eerste opwachting maken op BNN. In dit programma worden iedere week drie BN'ers opgesloten in een landhuis, afgezonderd van de media. Na vijf dagen moeten zij raden welk nieuwsfeit wel echt is gebeurd en welke niet.

"Geen tv, geen radio, geen sms, geen twitter, geen internet, geen e-mail, geen Hyves, geen Facebook, geen LinkedIn, geen krant, geen post, geen postduif, niks", aldus deelnemer Joep van Deudekom. De cabaretier wordt de eerste aflevering bijgestaan door collega's Peter Heerschop en Viggo Waas.

Het concept van het programma komt de heren maar al te goed uit: "Wij zijn ons nieuwe theaterprogramma van cabaretgroep NUHR aan het voorbereiden, dus dan kunnen we lekker doorwerken. En er is een gastvrouw en volgens mij zelfs een kok. En we zitten niet echt in een bubbel, maar in een villa. En daar krijgen we dan nog voor betaald ook."

De Bubbel zal gepresenteerd worden door BNN-presentator Patrick Lodiers en elke zondag van 20:30 tot 21:10 uitgezonden worden op Nederland 3.

Bezoek ook het forum voor het De Bubbel-topic.