Online gevechten in nieuwe Naruto-game

Bram (BramPowert)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 krijgt een online spelmodus waarin spelers tegen elkaar kunnen vechten. In totaal zijn er vijf verschillende spelmodi beschikbaar.

Zodra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 deze herfst in de winkel ligt, kunnen spelers online tegen elkaar vechten. Er kan tegen vrienden geknokt worden, of tegen willekeurige gamers. Daarnaast kan er gestreden worden om punten, of gewoon voor de lol. Spelers kunnen zelf het type vechtpartij kiezen dat zij wenselijk achten. Door mee te doen in de online ranglijsten kunnen spelers hun krachten meten met de beste Naruto-strijders van de wereld.

De wereld waar Naruto zijn avonturen in beleeft, is een op een gekopieerd uit de populaire animatieserie. De speler wordt meegenomen met de avonturen uit de Naruto Shippuden-serie en een nieuw vechtsysteem vernieuwt de manier waarop deze Naruto-game gespeeld wordt. Het is aan de speler om de juiste vrienden te kiezen in de gevechten, want dan heb je een grotere kans te winnen. Naruto en zijn vrienden kunnen samen aanvallen inzetten om vijanden te gronde te richten.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 verschijnt op de Xbox 360 en Playstation 3.

Online gevechten in nieuwe Naruto-game