Engelse clubs met trein naar Europese duels

Olga Kroeders

Liverpool en Fulham zijn met de trein onderweg naar hun Europese duels. De Engelse clubs konden geen vlucht krijgen door de aswolk die het luchtverkeer nog steeds hindert. Liverpool neemt het in de halve finale van de Europa League op tegen Atletico Madrid. Fulham speelt in Hamburg tegen HSV.

Liverpool staat de langste reis te wachten. De Reds moeten bijna het dubbele van de afstand van Fulham afleggen. De ploeg van Dirk Kuyt en Ryan Babel vertrok gistermiddag naar Bordeaux. Daar pakt de club het vliegtuig naar Madrid.

Fulham begon de reis naar Hamburg vanmiddag. Verdediger Aaron Hughes van de Cottagers benadrukt dat de spelers de concentratie niet mogen verliezen. "We weten wat er op het spel staat. We hebben het erg goed gedaan door hier te komen en we willen dit niet laten glippen."

Eerder moesten Champions League-deelnemers Barcelona en Olympique Lyon al met de bus. Barcelona verloor gisteravond met 3-1 van Internazionale. Lyon speelt vanavond tegen het Bayern München van Louis van Gaal.

Engelse clubs met trein naar Europese duels
Engelse clubs met trein naar Europese duels (Foto: Novum)