Sneijder: "Gelijkmaker viel op juiste moment"

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Op grootse wijze wist Internazionale dinsdagavond af te rekenen met FC Barcelona. In eigen huis won de equipe van trainer José Mourinho met liefst 3-1. Wesley Sneijder scoorde eenmaal en was zeer tevreden met de zege.

"Absoluut. Als je thuis met 3-1 van Barcelona wint, kan je alleen maar zeer tevreden zijn", vertelde Sneijder na afloop tegenover NOS. Inter kwam wel op achterstand. "Dat was de eerste mogelijkheid voor hun. We waren één moment niet scherp en dan krijg je meteen een goal om je oren. Je weet dat je dat niet weg moet geven tegen Barcelona."

"We kregen voor dat doelpunt al wel kansen en gingen na het tegendoelpunt door op dezelfde manier. We creëerden ook veel kansen en winnen uiteindelijk verdiend met 3-1", vond de hoofdrolspeler. Zelf scoorde Sneijder de gelijkmaker en gaf hij een assist bij de 3-1. "Thuis moesten we sowieso scoren. Als je met 0-1 achter komt, dan moet je een treffer maken om weer in het juiste spel te komen. De 1-1 viel op een goed moment, waardoor we na rust konden doordrukken."