Lehmann genoemd bij Red Bull Salzburg

Sjors (Sj0rSz)

Het zou zomaar kunnen dat Jens Lehmann en Huub Stevens opnieuw gaan samenwerken. Red Bull Salzburg zou graag over de diensten van de Duitse keeper willen beschikken, aangezien de eerste keus van de Nederlander niet in actie komt.

Keeper Eddie Gustafsson, normaal gesproken de nummer één van Red Bull Salzburg, hield aan de wedstrijd met LASK Linz een dubbele beenbreuk over. De goalie werd op een schandalige manier door een tegenspeler onderuit gehaald. De verwachting is dat de sluitpost zeker zes maanden aan de kant staat.

"We moeten het wegvallen van Eddie accepteren en proberen een gelijkwaardige vervanger te vinden," liet Dietmar Beiersdorfer, technisch directeur van Red Bull Salzburg, weten. Een eerste blik op de transfermarkt leverde een aantal interessante mogelijkheden op.

Zo is Michael Rensing, die nu nog bij Bayern München onder contract staat, een optie. Ook Jaroslav Drobny staat op de shortlist. De sluitpost van Hertha BSC vertrekt bij de Duitsers, mocht de ploeg degraderen.

Tot slot viel ook nog de naam van Lehmann. De Duitser kondigde onlangs zijn afscheid aan, maar zou misschien nog even door kunnen gaan. De keeper (40) woont op twee uur rijden van Salzburg en werkte in het verleden dus ook al samen met Stevens.