Totti maakt excuses aan fans van Lazio

Sjors (Sj0rSz)

AS Roma won afgelopen zondag met 2-1 op bezoek bij rivaal Lazio. Na afloop liep Roma-icoon Francesco Totti richting de fans van Lazio en stak beide duimen naar beneden. Hier biedt hij nu zijn excuses voor aan.

Het gebaar van Totti werd door de fans van Lazio geïnterpreteerd als een teken dat Lazio zou degraderen. "Ik excuseer me voor mijn gebaren na het duel", vertelt Totti. "Ik heb me laten meeslepen door mijn emoties na een spannende wedstrijd."

"Het was nooit de bedoeling iemand te kwetsen en het was zeker niet bedoeld om aan te geven dat Lazio gaat degraderen", vervolgt de Italiaan. "Het was een verwijzing naar Roberto Baronio, die in de eerste derby dit seizoen dezelfde gebaren naar mij maakte en zei dat het voorbij was met mij.'

Totti wil niet te lang stil staan bij het incident. "We moeten ons nu gewoon verder concentreren op die eerste plaats. Inter blijft favoriet. Maar als we onze laatste vier duels winnen, hebben we het allemaal in eigen handen. Dat we de laatste weken negen op negen haalden tegen Bari, Atalanta en Lazio is al heel wat."