Voorspel met pistool wordt vrouw fataal

Djeez

Een sensuele massage met een pistool, bedoeld als opwarmertje voor een flinke vrijpartij, is een 22-jarige vrouw uit het Amerikaanse Granite Falls fataal geworden. Tijdens het dronken voorspel heeft de 25-jarige man zijn vriendin per ongeluk neergeschoten.

De man heeft de politie verklaard dat het stel, dat al ruim tien jaar bij elkaar was, zaterdagavond na het drinken van veel bier en andere alcoholische versnaperingen in bed belandde. Als voorspel pakte de jongeman een geladen pistool en wreef hiermee over de huid van zijn vriendin.

Op een gegeven moment werd het pistool opzij gelegd om haar met zijn eigen geladen sergeant-majoor te bevredigen. Naar eigen zeggen was de beste man het vuurwapen glad vergeten, maar ontdekte hij dit na de seks aan het voeteneind en pakte het op. Vervolgens zwaaide hij met zijn arm naar het slachtoffer, waarbij het pistool afging.

Totaal in shock belde de man het alarmnummer, waarop de politie rond half zes zondagochtend arriveerde. Volgens de politie bleef de schutter bij zijn verklaring dat het een ongelukje was. Aangezien de politie al driemaal moest komen opdraven wegens huiselijk geweld, is de politie daar nog niet zo zeker van. De politie zal de zaak dan ook grondig onderzoeken.