Geheugensteuntje Formule 1-manager: China

Sally (Tessa)

Komend weekend wordt de Grand Prix van China verreden. Op het circuit van Shanghai gaat op zaterdag de kwalificatie om 8:00 uur en op zondag de race om 9:00 uur Nederlandse tijd van start. De herhalingen op tv zijn (onder voorbehoud) om 14:00 uur op BBC One en RTL GP.

Uiteraard doet FOK!sport verslag van zowel de vrije trainingen, kwalificatie, als de race. Dit weekend wordt er live meegeschreven en het laatste nieuws geplaatst, dus kijk vooral eens tijdens de de race op FOK!sport en praat mee met andere users in de reacties!

De FOK! Formule 1-manager is bij de vierde ronde aangekomen, altijd een extra belevenis als je tv zit te kijken om jouw 'team' aan te moedigen. Let op! Vrijdag 16 april 2010 om 23:59 uur zal de F1-manager weer op slot gaan, dus zorg dat je voor die tijd je (gewijzigde) team opgeslagen hebt!

Om direct naar de FOK! Formule 1-manager te gaan klik je hier. Voor meer uitleg over de FOK! Formule 1-manager lees je [Upd] FOK! Formule 1-manager 2010 gelanceerd! Wil je weten welke prachtige prijzen FOK! heeft geregeld? Lees dan dit bericht even!

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan eerst. Veel succes en vooral plezier gewenst met de FOK! Formule 1-manager!

 

Meepraten over de FOK! Formule 1-manager 2010? Er is een speciaal topic geopend in het AMS-forum.