Krijg kinderen in Fable 3... met een co-op partner

Christopher (Wumbo7)

Met al het Fable 3 nieuws heb je al een hoop dat je wordt beloofd door mijnheer Molyneux. Er komt geen hud, er komt een gebied buiten Albion, onbeperkt geweld en het meest relevante artikel: De mogelijkheid om met je hond op bezoek te gaan bij anderen.

In het artikel over het bezoeken van andere mensen vertelt onze Peter ons over het aanraken van je medespeler het volgende: 'Ja, je kan je co-op partner aanraken. Je kan hand in hand samen door de straten lopen. Maar je kan hem of haar ook naar de kerker slepen...' Dus naast hand in hand lopen kan je nu verder gaan in het aanraken. In de laatste uitgave van OXM stond er namelijk dat je als je niet bezig bent met het bouwen van je monarchie en het free roamen je ook "intimate moments" met je co-op partner kan hebben en je eventueel kinderen kan krijgen met die partner.

Dat belooft wat. Waarschijnlijk gaat het wel wat rare momenten opleveren. Vooral als je als vrouw ontdekt dat je man blijkbaar virtueel kinderen maakt met een ander. Voice messages met "Zullen we samen kinderen maken" en nog meer van dat soort situaties.

fab
Mogelijk een toepassing voor GameCrush?