Singstar introduceert online battle-modus

Bram (BramPowert)

Dankzij een gratis update kunnen Singstar-fans het online tegen elkaar opnemen. Deze update voor de Playstation 3-versie van de populaire karaokegames zal in de maand juni worden vrijgegeven.

Deze competitieve online spelmodus voor Singstar wordt beschikbaar gesteld in diverse edities van de karaokegame voor de Playstation 3.

In de nieuwe modus 'Online Wedstrijd' kunnen spelers hun vrienden op het Playstation Netwerk uitdagen voor een potje karaoke. De enige eis is wel dat beide spelers het betreffende nummer moeten bezitten. Daarna is het een kwestie van de microfoon pakken en de strijd met elkaar aangaan. Spelers kunnen live elkaars score in de gaten houden, en dankzij de Playstation Eye-camera kan er een blik worden geworpen in de huiskamer van de opponent.

Wie er uiteindelijk wint, wordt bepaald door Singstar. Spelers moeten in de maat van de muziek en op de juiste toonhoogte meezingen met de afgebeelde teksten op het scherm. Diegene die de meeste punten weet te behalen, wint het potje.

Singstar introduceert online battle-modus