Splinter Cell Conviction wordt moeilijker

wc-eend

Vond je de Splinter Cell: Conviction demo te makkelijk? Wees niet ongerust, Ubisoft heeft namelijk beloofd dat de normale game veel moeilijker zal zijn.

Maxime Belland van Ubisoft heeft aan gametrailers verteld dat er tussen de demo en het uiteindelijke spel nog wat getweakt is. De demo was iets te snel gemaakt maar Belland geeft aan dat als je de demo goed vond, je het spel geweldig zal vinden. De game zal dus als deze uitkomt moeilijker en realistischer zijn dan de demo.

Belland zegt dat de twee dominante scenes in de demo, de gewelddadige ondervraging in het toilet en de infiltratie in het vijandelijke landhuis niet helemaal representatief waren voor de volledige game. De ondervraging is eigenlijk het begin van het volledige spel en de infiltratie komt pas veel later in het spel voor. De infiltratie was uitgekozen want op deze manier konden ze de gadgets die je later in het spel krijgt alvast uitproberen.

De demo was dus meer een verzameling van "stoere" momenten en liet weinig van het verhaal zien, de volledige game zal deze "stoere" momenten bevatten maar zich daarnaast ook op het verhaal centreren waardoor je meer karakteropbouw ziet dan dat de demo liet zien liet Belland weten.

Splinter Cell: Conviction komt 16 april in Europa uit.

SC: Conviction
Wordt dit dus moeilijker?