Stem nu op je favoriete FOK!Idol! Laatste dag!

Rauzer

FOK!Idols III is bijna ten einde! Maar liefst twintig FOK!kers stuurden een filmpje in en zijn dus in de race om FOK!Idol 2010 te worden.

Het resultaat is een erg muzikaal topic in het X Factor-forum geworden: FOK!Idols: De kandidaten Nu de inzendtermijn voorbij is, is het tijd om te stemmen op je favoriete FOK!Idol. Dit doe je als volgt: Uit de 19 inzendingen kies je je eigen top 3. De puntentelling daarbij is simpel:

1. (3 punten)
2. (2 punten)
3. (1 punt)

Je uiteindelijke Top 3 vul je in op de volgende pagina: http://verkiezingen.fok.nl/idols/ Klik je favorieten aan, en klik onderaan op "stem". Je kunt te allen tijde teruggaan naar die pagina om je stemmen eventueel aan te passen. Je kunt stemmen tot 16 april 23:59. Daarna wordt gekeken wie de Top 3 is, en die drie mogen dan nogmaals aan de bak.

Er is in het stemformulier geen ruimte voor commentaar, maar het staat eenieder vrij om in dit topic zijn stemmen kenbaar te maken en te voorzien van commentaar.

Ook de kandidaten zelf mogen natuurlijk stemmen, alleen kunnen ze daarbij niet op zichzelf stemmen .

Let wel: Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.

Succes!

De uiteindelijke winnaar zal naar huis gaan met een professionele EW G3 draadloze set, beschikbaar gesteld door Sennheiser. Voor een uitgebreide beschrijving van deze hoofdprijs klik je op de link.