Meer dan 100 ronden voor HRT tijdens training

Marjo (Muck)

Bruno Senna en Karun Chandok hebben tijdens de trainingen behoorlijk wat ronden weten te rijden over het circuit van Sepang. De coureurs van het Hispania Racing Team hebben samen meer dan honderd ronden gereden op de baan waar dit weekend de Grand Prix van Maleisië gereden gaat worden.

Senna, die vier tienden van een seconde langzamer was dan Chandok zei: "We hebben ons volledige vrijdagprogramma kunnen uitvoeren. We hadden geen enkel mechanisch probleem. Dit was de eerste dag dat onze betrouwbaarheid honderd procent was en daar ben ik enorm blij mee. Ik kijk nu uit naar de volgende training op zaterdagochtend en de kwalificatie."

Teambaas Colin Kolles verklaarde: "We hebben twee productieve en probleemloze trainingen achter de rug met beide wagens. We hebben nog niet eerder zoveel ronden gereden en we hebben ons volledige programma kunnen afwerken. Alles werkte foutloos, wat zeer positief is voor het team. We moeten er nu voor gaan zorgen dat we de bestuurbaarheid van de auto verder verbeteren."