Activision bevestigt nieuwe Spider-Man-game

Bram (BramPowert)

Activision heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Spider-Man-game. De aankondiging van Spider-Man: Shattered Dimensions komt niet uit de lucht vallen. Geruchten over de game gingen al langer.

In Spider-Man: Shattered Dimensions reis je door vier werelden als vier compleet verschillende Spider-Mans, elk uit een ander Marvel-universum. Fans van de comic-serie zullen onder andere 'The Amazing Spider-Man' en 'Spider-Man Noir' herkennen. Elk universum heeft zijn eigen Spider-Man, vijanden, gameplay, en grafische stijl.

Het verhaal van Spider-Man: Shattered Dimensions is geschreven door de bekroonde Marvel-comicsschrijver Dan Slott en neemt je mee op een missie om de magische energie te verzamelen van het in stukken gebroken 'Tablet of Order and Chaos'. De stukken en de energie zijn verspreid over vier parallelle universa. Tijdens deze missie om de realiteit te herstellen, word je uitgedaagd om te vechten tegen populaire vijanden zoals Kraven en een nooit eerder vertoonde Noir-versie van Hammerhead.

Spider-Man: Shattered Dimensions is ontwikkeld door Beenox Studios en verschijnt in september op diverse spelcomputers.


Activision bevestigt nieuwe Spider-Man-game