Geheugensteuntje Formule 1-manager: Maleisië

Sally (Tessa)

De derde race van het seizoen 2010 is alweer aankomend weekend: de Grand Prix van Maleisië! Op het circuit van Sepang in Kuala Lumpur gaat op zaterdag de kwalificatie om 10:00 uur en op zondag de race om 10:00 uur Nederlandse tijd van start. De herhalingen op tv zijn onder voorbehoud om 14:00 uur op RTL GP en om 15:25 uur op BBC Two.

Uiteraard doet FOK!sport verslag van zowel de vrije trainingen, kwalificatie, als de race. De FOK! Formule 1-manager gaat de derde ronde in, dus dan kun je nog eens juichen bij het tv-kijken als een achterhoede- of middenveldteam aardig presteert!

Let op! Vandaag, 2 april 2010 om 23:59 uur zal de F1-manager dichtgaan, dus zorg dat je voor die tijd je team opgeslagen hebt!

Je kunt je nog steeds inschrijven en meedoen als je dat nog niet gedaan hebt. Om direct naar de FOK! Formule 1-manager te gaan klik je hier. Voor meer uitleg over de FOK! Formule 1-manager lees je [Upd] FOK! Formule 1-manager 2010 gelanceerd! Wil je weten welke prachtige prijzen FOK! heeft geregeld? Lees dan dit bericht even!

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan eerst.

Veel succes en vooral plezier gewenst met de FOK! Formule 1-manager!

Denk eraan dat vandaag 2 april 2010 om 23:59 uur de teams vastgezet worden, waarna je niet meer kunt wijzigen!