Sneijder: "Mourinho houdt van zijn spelers"

Olga Kroeders

De koppositie van Internazionale in de Serie A is nog onder vuur te nemen, maar Wesley Sneijder is ervan overtuigd dat hij en zijn ploeggenoten aan het einde van het seizoen wederom het landskampioenschap zullen vieren. De Nederlander geeft ook aan dat hij erg prettig met zijn coach samenwerkt.

"Eerlijk gezegd denk ik dat alleen schorsingen en blessures ons nog kunnen dwarsbomen. Verder kan niets ons nog van de landstitel afhouden", zo beweert Sneijder op de officiële website van de FIFA.

"Onze ploeg, de hele selectie, behoort tot de beste zes van Europa. Werken met José Mourinho is iets bijzonders. Hij houdt van zijn spelers en is bijzonder professioneel. Wat hem van andere coaches onderscheidt, is dat hij intensief en nauwgezet werkt met elke speler en de waarde die hij aan elk detail hecht."

De Nederlander geeft aan dat hij zich snel heeft weten aan de passen binnen de ploeg, maar dat hij nog steeds bezig is met zichzelf te verbeteren. "Ik ben er redelijk snel in geslaagd om op dezelfde golflengte met het team te komen, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering."