Force India opnieuw in de punten

Jan Willem (WEST)

Force India kan met een goed resultaat terug kijken op de race in Melbourne. Vitantonio Liuzzi eindigde op de zevende plaats in de punten, terwijl Adrian Sutil met een motorprobleem de strijd moest staken.

"Opnieuw een geweldige race en opnieuw een prachtig resultaat voor het team. Het is de bevestiging van de snelheid die we in Bahrein lieten zien. De zevende plaats is een briljant resultaat in een bizarre race. We hadden het wat moeilijk op de intermediates, maar op de droge banden kon ik terugvechten en mijn snelheid behouden. Na een perfect weekend kunnen we uitkijken naar Maleisië," Aldus Liuzzi

Sutil: "Al vroeg in de race kregen we een probleem met de motor. Ik reed nog slechts op vier cilinders, verloor vermogen en dat was het eigenlijk wel. Het team wilde me later nog weer naar buiten sturen omdat het zo goed ging en ik op een gegeven moment de snelste man op de baan was. Het is goed nieuws dat Tonio opnieuw punten heeft gescoord en ik hoop in de volgende race hetzelfde te doen."