Worms Reloaded beta

Christopher (Wumbo7)

Na het nieuws dat Worms Reloaded op steam zou komen, kan men wereldwijd vanaf aankomende maandag genieten van de beta. Dus haal je gestoorde koeien, ontploffende bananen en holy handgrenades maar weer uit de kast om weer ouderwets 2D de strijd aan te gaan. Eerst was de beta alleen voor Europa, maar nu dus voor de hele wereld.

Om mee te kunnen doen aan de beta heb je een beta-key nodig. En helaas zijn er niet al te veel beschikbaar. Als je kans wilt maken op een key, is het best wat je kan doen je aanmelden bij de officiële groep op de steam site.

Worms Reloaded is gebaseerd op de Xbox Live Arcade en Playstation Network versies van Worms. Worms Reloaded zal wel uitgebreider zijn.

Worms Reloaded is een turn based artillery game. Je krijgt een team van wormen die over een 2D map worden verspreid. Je mag om de beurt met één worm het andere team aanvallen. Dit doe je met een arsenaal aan gestoorde wapens waaronder onder andere de Holy Handgrenade en Super Sheep. Degene die al zijn wormpjes kwijt is heeft verloren.


De Worms Reloaded beta komt aankomende maandag