Kovalainen: "De auto voelde erg goed aan"

Peterselieman

Lotus Racing lijkt de boel van de nieuwe teams in de Formule 1 het beste voor elkaar te hebben. De Maleisische renstal plaatste zich vandaag in Melbourne op Albert Park in de middagtraining zelfs voor de Toro Rosso van Jaime Alguersuari.

"Het was wat een lastige dag, omdat we vanochtend wat tijd verloren," zei Jarno Trulli. "In de middag was de baan wat nat, dus we konden geen goede set-up vinden. Toen ik naar buiten ging had ik wat problemen met onderstuur, waardoor het morgen wat lastiger gaat worden. We zien wel wat we in de laatste training kunnen leren voordat de kwalificatie begint."

Teamgenoot Heikki Kovalainen kende een aanmerkelijk betere dag met de achttiende tijd in de middagtraining. "De tweede sessie was een stuk beter voor mij, want de auto functioneerde zeer goed en het differentieel werkte voor de volle 100%. De auto voelde erg goed aan en we waren erg blij over het weggedrag. De regen verstoorde wel wat zaken, maar iedereen zit in hetzelfde schuitje. We staan er goed voor en we gaan proberen de betrouwbaarheid die we getoond hebben te behouden."