Buzz!: Quiz World nu met Facebook ondersteuning

Bram (Ssonic)

Onlangs heeft Relentless Software een 'patch' voor de game Buzz!: Quiz World aangekondigd. Hiermee is het mogelijk om op je Facebook-acount te tonen wat jij hebt gedaan in de game.

Hoe het werkt? Heel simpel! Wanneer je jouw Facebook-acount met je PS3 hebt gekoppeld en de patch op je harddrive hebt geinstalleerd, is er de mogelijkheid om aan het eind van elk spel info op je Facebook te zetten. Zo kunnen jouw vrienden overal zien waar je mee bezig bent geweest.

Buzz! Quiz World ondersteunt Facebook

Dit kan vanalles zijn. Van multiplayer-sessies die je onlangs gespeeld hebt tot waanzinnige high-scores waarmee je wilt pronken.

Buzz! Quiz World ondersteunt Facebook

De patch zal beschikbaar zijn in de talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Pools, Tsjechisch, Kroatisch en niet te vergeten Nederlands.

"Het is geweldig om de eerste PS3 feature van deze soort beschikbaar te stellen voor Buzz! fans. We hebben hard en nauw samengewerkt met het team van Facebook om dit mogelijk te maken. Mede dankzij Sony's online technische medewerkers in de VS. Quiz World is een fantastische game en past precies binnen 's werelds grootste sociaal netwerk," aldus Caspar Field, Executive Producer van Relentless Software.

Buzz! Quiz World ondersteund Facebook

Facebook is in korte tijd uitgegroeid tot 's werelds grootste sociaal netwerk en bereikt met deze toevoeging een nog grotere doelgroep. Sinds eind 2009 telt het netwerk zo'n 350 miljoen gebruikers.