Just Cause 2 is ook verdwaald

Pheno

De ontwikkelaars van Just Cause 2 zijn blijkbaar ook fan van de serie Lost, getuige de eastereggs die ze in het spel hebben gestopt. Voor de kenners van de serie: als je uit een vliegtuig springt zie je een boodschap op het strand geschreven zijn. Daarbij ligt een ander vliegtuigwrak. Bernard was in een bepaalde aflevering in de serie ook bezig om een boodschap met stenen te 'schrijven' op het strand.

Maar dat is nog niet alles, zou gauw je bij het eiland bent begint het te regenen waar het een paar seconde daarvoor nog zonnig was, wat ook in de serie gebeurde. Sommige spelers zeggen ook de ratelende kettinggeluiden zoals die van het rookmonster uit de serie in de jungle te horen, maar de minst subtiele hint is wel het iets aangepaste luik van de Swanstation, die te bewonderen is in het spel.

Helaas hebben ze geen nieuwe dingen laten zien, dus de fans van de serie zullen nog zeven afleveringen moeten wachten voordat ze eindelijk weten of en hoe de hoofdrolspelers de weg weer van het eiland hebben gevonden.