Lurling: "Kinderachtig van de trainer"

Rauzer

Anthony Lurling is niet te spreken over de beslissing van coach Robert Maaskant om hem bij Heracles Almelo na 53 minuten te wisselen.

"Hij heeft geregeld te horen gekregen dat zulke ballen niet de bedoeling zijn", aldus Maaskant na afloop van het duel . "Afgelopen week maakt hij echter tijdens de training twee keer dezelfde fout en nu deed hij het ook in de wedstrijd. Dan moet het maar zo."

'Ik vind het kinderachtig en belachelijk van de trainer. Als ik nou een jonge jongen was van zeventien, of week in week uit dezelfde fout maak, dan kan ik me er iets bij voorstellen. Maar nu niet. Ik was er net drie weken uit geweest met een blessure en dan maak je één keer een fout en dan krijg je meteen dit", zegt de spits van de Bredanaars. "Toen ik het bordje met nummer 10 omhoog zag gaan, dacht ik dat ik werd gewisseld omdat het mijn eerste wedstrijd na drie weken was. Op het moment dat ik de reden hoorde, werd ik boos en was ik zeer teleurgesteld. En ik vind het ook raar dat Maaskant het zo naar buiten heeft gebracht, dit verdien ik niet. Ik heb hem dat inmiddels ook verteld."