Sneijder over blessure: "Ik hoop dat het meevalt"

Olga Kroeders

Wesley Sneijder heeft aan het competitieduel van Internazionale met Palermo (1-1) een blessure overgehouden. De Oranje-international kreeg last van een pijnlijke lies, waarvan hij eerder al klachten ondervond tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. Sneijder hoopt dat de aanhoudende pijn van tijdelijke aard is.

"Hopelijk is het niet ernstigs", laat de middenvelder van Inter weten aan Sportweek. "Ik ben er tegen Chelsea vijf minuten eerder uit gegaan vanwege die blessure", verklaart Sneijder zijn klachten.

"Het uitduel met Palermo was echter zo belangrijk voor ons dat ik heb meegespeeld. Nu heb ik behoorlijk veel last van die lies. Ik hoop dat het meevalt, dat het een ontsteking is of zo. Ik denk niet dat er een fotootje nodig is", aldus de oud-Ajacied.

Inter zal Sneijder niet willen missen voor de ontknoping van de Serie A. De ploeg van José Mourinho verkeert de afgelopen weken in mindere vorm in de Italiaanse competitie. Stadgenoot AC Milan klopt steeds meer aan de deur voor de koppositie. In Europa gaat het goed. Inter bekerde door na winst op Chelsea.