Dzsudzsák blijft bij behalen CL

Sjors (Sj0rSz)

Balázs Dzsudzsák zal ook komend seizoen bij PSV spelen, mits de Eindhovenaren er in slagen om het toernooi om de Champions League te bereiken. Dit laat de Hongaar in het blad Voetbal International weten.

"Algemeen directeur Jan Reker zei: 'Als er een club komt die een bepaald bedrag wil betalen, dan willen we daar misschien op ingaan'. Logisch", liet Dzsudzsák weten. "Ik heb nu een gelimiteerde transfersom en het is overal crisis. Wat mijn eigen wensen zijn? Ik blijf als PSV Champions League-voetbal haalt. Uitkomen in die competitie is voor mij heel erg belangrijk. Elke speler wil op dat niveau acteren."

"Als je bij een Champions League-wedstrijd het veld opstapt, voel je je echt ongelooflijk", gaat de Hongaarse voetballer verder. "Hopelijk lukt het bij PSV, dan hoef ik me niet ergens anders opnieuw te bewijzen. Mijn uitgangspositie is ideaal, ik heb hier immers nog een contract. Of we de titel nu verspelen of winnen, als een club uit een betere competitie zich meldt, kan ik daar rustig over nadenken. PSV zal nooit zeggen dat ik weg moet, hoop ik."