Details Ultimate Fights Mode

wc-eend

25 mei komt de nieuwe UFC Undisputed 2010 uit en de uitgever THQ heeft nu wat extra informatie gegeven over de Ultimate Fights mode.

Net als de Classic Fights mode in de voorganger van de game kan je een aantal epische gevechten verwachten en deze keer zullen de boordjes gedragen worden door Arianny Celeste en Chandella Powell.

Voordat je het gevecht in gaat zal je nog een videomontage zien en commentaar krijgen van beide vechters. Het grote verschil met de versie van vorig jaar is dat de gevechten nu in veschillende categorien worden verdeeld met verschillende doelen per gevecht om te behalen. Het is nu ook mogelijk om met de verliezer van bepaalde gevechten te spelen, geschiedenis te herschrijven en op deze manier meer vrij te spelen.

Heb je alle doelen in een gevecht behaald zal je na afloop een herhaling van het gevecht te zien krijgen. De PS3 versie zal 20 Ultimate Fights bevatten en de Xbox 360 versie maar 15, dit houdt in dat de PS3 versie wat extra vechters zal krijgen zoals Royce Gracie, Dan Severn en Jens Pulver, zie hieronder de plaatjes.

UFCUFCUFC