Gewilde Dost blijft vermoedelijk Heraclied

Sjors (Sj0rSz)

Bas Dost blijft ondanks de belangstelling van Feyenoord, FC Twente en sc Heerenveen waarschijnlijk bij Heracles Almelo. De gewilde aanvaller is geduldig en aast niet op een snelle transfer. Een nieuwe verbintenis in Almelo lijkt daarom eerder aan de orde.

"Het ziet ernaar uit dat ik ga verlengen", zegt de topscorer van het Heracles van Gert-Jan Verbeek in Sportweek. Dost is net als zijn ploeggenoten bezig aan een sterk seizoen. De Deventenaar scoorde dit seizoen elf treffers. Met Heracles staat hij momenteel zesde in de Eredivisie, waarmee Europees voetbal in zicht is.

De goede optredens van Dost brachten ook belangstelling met zich mee van andere Nederlandse clubs. Feyenoord, FC Twente en sc Heerenveen toonden hun interesse in de targetman. Maar een snelle overgang lijkt de 20-jarige Dost nog niet te zien zitten. De spits wil goed timen voor hij een stap hogerop maakt.

 "Natuurlijk wil ik een keer de stap omhoog maken, maar ik weet niet of dit het juiste moment is. De komende periode ga ik maar eens voor mezelf bepalen wat ik nou precies wil", besluit Dost die nog geen definitieve beslissing heeft genomen over zijn nabije toekomst.