Man dwingt eega tot seks met 50 mannen

Djeez

Terwijl de ene echtgenoot door het lint gaat als hij zijn vrouw betrapt op seks met een paar vreemde mannen, dwingt een ander zijn echtgenote zelfs om met zoveel mogelijk mannen het bed in te duiken. Een Maleisische vrouw beweert jarenlang te zijn gedwongen vreemd te gaan.

De 61-jarige vrouw, die in de media alleen bekend is onder de naam Chia, is vorige week van haar huis in Sawarak weggelopen omdat ze de seksuele wensen van haar 66-jarige man niet langer kon verdragen. De geile fantasieën van de man begonnen volgens Chia vier jaar geleden. De echtgenoot kan hem al enkele jaren niet meer omhoog krijgen en hoopte door het uitbesteden van zijn vrouw aan derden nog aan zijn gerief te komen.

Volgens het slachtoffer ronselde haar echtgenoot de vreemde kerels bij nabijgelegen rubberplantages. In ruil voor het neuken van zijn vrouw kregen de arbeiders bier van de man, of betaalde hij hun telefoonrekeningen. Om er zelf ook nog wat aan te hebben, filmde de impotente man de actie met zijn camera. Een keer overslaan zat er voor Chia niet in, want bij weigering volgde een afranseling.

Het is nog niet bekend of de vrouw haar man inmiddels heeft aangeklaagd. Wel is bekend dat Chia wordt geholpen bij het zoeken naar een advocaat.