Everton: "Ik wil graag stap omhoog"

Sjors (Sj0rSz)

Heracles Almelo is aan een zeer goed seizoen bezig. Toch kan dit in de zomer gevolgen gaan hebben voor de ploeg uit Almelo. Er bestaat namelijk een kans dat Martin Pieckenhagen en Everton de club zullen verlaten.

Vooral Everton lijkt aan zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo bezig te zijn. De Braziliaan drukt namelijk zwaar op de begroting. "Ik wacht nog maar even af," liet de spits in een reactie weten. "Ik zou het niet erg vinden om nog een jaar bij Heracles te spelen, maar als ze mijn optie niet lichten is dat ook goed. Ik wil namelijk graag een stap omhoog maken, voor een grote club spelen. Het liefst eentje waarbij het mogelijk is om de Champions League te halen."

Pieckenhagen heeft ook nog geen nieuw contractaanbod van de club uit Almelo op zak. Er gaan namelijk geruchten dat Remco Pasveer vanaf het seizoen 2010/2011 bij Heracles Almelo onder de lat zal staan. "Ik wacht nog een ogenblikje. Ik heb al aangegeven dat ik wil blijven, maar heb nog niks van de club gehoord. Daarom ben ik alvast met wat andere dingen bezig, binnen en buiten het voetbal", aldus de 38-jarige goalie.