Gordon en manager breken definitief

Redactie

Gordon en zijn manager Jacques Happe hebben hun samenwerking na tien maanden officieel beëindigd. Hun opvattingen over een te voeren mediastrategie liggen dusdanig ver uit elkaar dat ze niet te verenigen zijn en zijn een reden voor de breuk. Dat verklaren de twee vandaag in een persbericht.

"Jacques heeft andere ambities. Vandaar dat we in goed overleg hebben besloten om te stoppen met de samenwerking", zegt Gordon. Op de Twitterpagina van zijn bedrijf schrijft Jacques dat hij met spoed op zoek is naar een goede advocaat in een mediazaak. "Dat schreef ik gisteren. Dat ging over een heel andere zaak", zegt hij tegen Novum Nieuws.

Volgens Albert Verlinde zouden er nog rekeningen openstaan bij Happe terwijl Gordon zegt dat alles tot en met eind januari betaald is. Happe vroeg volgens hem voor een maand management achtduizend euro.

Een tweede reden voor de breuk zou zijn dat er in de afgelopen periode ongewenst veel verhalen naar buiten zijn gekomen, onder andere over een inbraak en een eigen glossy. Gordon houdt Happe verantwoordelijk voor de verspreiding van het nieuws, zei Verlinde vanochtend in de radioshow van Ruud de Wild.

Tien maanden geleden zette Gordon zijn manager Xenia Kasper aan de kant. Na onenigheid tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou vloog Kasper eerder terug naar Nederland.

Gordon en manager definitief uit elkaar
Gordon en manager definitief uit elkaar (Foto: Novum)