Lotus niet verrast na zwakke kwalificatie

Jeffrey

Bij Virgin Racing was de stemming opperbest. De renstal was namelijk de snelste van de nieuwe teams. Bij Lotus echter, was het een stuk soberder maar je zult er niemand horen klagen.

Heikki Kovalainen vertelde na de kwalificatie zelfs totaal niet verrast te zijn door de uitslag. "Dit verwachtten we ongeveer", aldus de Fin. "De auto was heel betrouwbaar en we zaten qua resultaat ongeveer op de plek waar we dachten te staan."

"Ik ben redelijk blij. Het is misschien niet mijn beste kwalificatie ooit en misschien heb ik niet het maximale eruit gehaald maar we hebben een goede basis om op voort te borduren."

Jarno Trulli is vooral blij met de algehele gang van zaken bij Lotus. "We hadden dit weekend soms wat pech maar het team ving dat goed op. Heel professioneel. We hebben alleen wat tijd nodig om de stap voorwaarts te maken die we nodig hebben", aldus de Italiaan.

"We moeten morgen de race proberen te finishen om informatie te verzamelen. Hierdoor kunnen we zien wat wel en niet goed is voor de auto. Het doel voor de race is dus duidelijk: finishen", besloot Trulli.