Hamilton: "Voelt goed zonder vader als manager"

Sally (Tessa)

Lewis Hamilton voelt zich meer relaxt nu zijn vader niet meer zijn manager is. De 25-jarige Brit werd altijd vergezeld naar de races door zijn vader, maar nu de managerbanden doorgesneden zijn is Anthony Hamilton niet aanwezig in Bahrein. Overigens zijn ook Hamiltons vriendin en zijn broer niet aanwezig.

"Het voelt zeker anders", zei de Brit tegen de Daily Mail, "maar het voelt goed. Ik heb mogelijk de meest relaxte paar dagen ooit achter de rug." Toen gezegd werd dat vader John van zijn teamgenoot Jenson Button wel op de paddock was, antwoordde Hamilton: "Yeah, maar zijn vader is niet zijn manager."

"De chemie tussen die twee is compleet anders. Dat is zoals ik het graag wil", voegde de McLaren Mercedes-coureur eraan toe.

Dit weekend zaten de McLarens er wel aardig bij, op de derde vrije training na. Dat zou kunnen komen omdat het Britse team met volle brandstoftanks heeft gereden, aangezien er in het seizoen 2010 niet meer bijgetankt mag worden in de race. Hamilton zelf zei na de vrijdagtrainingen al dat het onmogelijk is om aan de hand van de oefensessies te voorspellen wie waar staat op de grid.