Take That-zanger Mark Owen ging jarenlang vreemd

bennootje

Mark Owen had vier jaar lang in het diepste geheim een affaire met een accountmanager. Ook sliep hij tijdens tournees van Take That met meerdere groupies. De 38-jarige zanger gaat vandaag met de billen bloot in een interview met tabloid The Sun. "Ik ben gewoon ontzettend stom geweest."

Owen vertelt dat hij zijn vrouw Emma Ferguson pas deze week op de hoogte bracht van zijn vele nachtelijke avontuurtjes. Ook zijn bandmaatjes hadden geen flauw idee. "Ik weet niet eens met hoeveel vrouwen ik het bed heb gedeeld. Misschien waren het er tien."

De zanger, die vijf jaar een relatie heeft met Emma en haar vorig jaar trouwde, kan zich één vrouw herinneren. Met een 24-jarige accountmanager had Owen vier jaar lang een relatie. Bovendien betaalde hij haar in totaal twaalfduizend pond. "Dat was niet opdat ze haar mond zou houden, maar om haar te helpen. Ze zou haar flat verliezen en klopte bij mij aan voor hulp."

Owen nam zijn maîtresse zelfs mee naar concerten van Take That, maar zijn bandmaatjes wisten niets van de affaire. "Ik heb ze gisteren verteld over mijn overspel. Ze stonden perplex." De 38-jarige Owen en zijn vrouw hebben twee kinderen, zoon Elwood (3) en dochter Willow Rose (1). Een week na de geboorte van zijn dochter lag Owen weer in bed met de accountmanager.

De Take That-zanger zegt dat hij vlak voor zijn bruiloft in september voor het laatst een scheve schaats reed. "Sinds de trouwerij ben ik trouw. Ik ben daar trots op, mijn huwelijksgeloften betekenen echt iets voor me. Ik wil een goede echtgenoot zijn." Of zijn vrouw hem gaat verlaten, weet Owen niet. "Emma is sterk. Ze moet doen wat het beste is voor haar en de kinderen. Ik ben er voor haar als ze me wil."


Take That-zanger Mark Owen ging jarenlang vreemd (Foto: Novum)