Geen Natal voor EA Sports Active 2.0 door timings

Kevin (KoosyNL)

Gisteren kwam Electronic Arts met het bericht dat EA Sports Active 2.0 deze herfst in de winkels zal liggen. De game verschijnt voor de Wii, iPhone, iPod en de Playstation 3 maar niet voor de Xbox 360. Volgens EA komt dit door de timing van de release van Natal.

EA Sports Active zal gaan werken met de motion controller van de Wii en de Playstation 3 Move maar niet met Project Natal van de Xbox 360. Ook de volgende Tiger Woods-game zal Natal niet ondersteunen. Volgende EA komt dit doordat de release van Natal te laat in het jaar komt waardoor ze deze niet kunnen implementeren in de game. De sequels op deze games, die volgend jaar zullen verschijnen, zullen wel Natal support hebben.

De nieuwe fitnessgame bevat onder andere een virtuele persoonlijke trainer, calorieën-teller en de mogelijkheid om je workouts te personaliseren. Je kunt ook een programma samenstellen om in dertig dagen af te vallen. EA Sports Active 2.0 beschikt over een hartslagmeter die de intensiteit van je workout registreert en deze gegevens voor je bijhoudt in grafieken. De fitnessdata kun je bovendien met anderen delen via een nieuwe online module.

EA sports Active