Kaká niet boos om wissel, wel over spel

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Hoongelach kreeg Real Madrid woensdag over zich heen. Kaká speelde niet zijn meest gelukkige wedstrijd en werd na de 1-1 gewisseld.

"Het is een hele harde klap voor Real Madrid", zei de Braziliaan na afloop tegen Marca. "Het enige dat we kunnen doen is de fans vragen om vergiffenis. We wilden allemaal de finale spelen in Bernabéu, maar dat doel bereiken we niet. We creëerden een groot aantal kansen, maar we maakten het niet af", constateerde Kaká.

"In de Champions League breekt je dat op." Over zijn eigen wissel was het publiek in Bernabéu niet te spreken. Pellegrini werd ervoor uitgefloten. "Ik vond het geen leuk moment", haalt hij de situatie terug. "Over de wissel was ik niet boos. Wel over de stand. Raúl was mijn vervanger en hij heeft een hoop ervaring met scoren."

Ook keek hij vooruit naar de komende dagen. "We zullen als team door deze situatie heen moeten." Olympique Lyon speelde woensdag met 1-1 gelijk en dat was, na de 1-0 zege in het eerste duel, voldoende voor een kwartfinaleticket in de Champions League.